PSS VTC vákuové masírovačky s chladením sú určené pre prevádzky potravinárskeho priemyslu a ich hlavná funkcia spočíva v rýchlom a kvalitnom masírovaní, miešaní a presoľovaní spracovávanej suroviny vo vákuu s chladením.
Pri využití vákua zabezpečujú PSS VTC dôkladné premiešanie suroviny, čo má za následok uvoľnenie štruktúry, následné zlepšenie samotnej väzby v produkte a zabezpečenie pevnosti pri rezaní. PSS VTC tak výrazne prispievajú k výrobe vysokokvalitného konečného produktu, ktorý sa vyznačuje jednak výbornými chuťovými vlastnosťami ako aj dobrou štruktúrou v reze.
Produktom pripraveným na spracovanie sa naplní bubon masírovačky PSS VTC, ktorý sa vyznačuje veľkým priemerom, čo znamená dostatok pracovného priestoru pre pohyb produktu v masírovačke. Špeciálne vyvinuté masírovacie lopatky s väčším počtom otáčok zabezpečujú kvalitné masírovanie produktu a sú tak zárukou pre dosiahnutie vynikajúcich výsledkov. Počas celej doby masírovania je udržiavaná konštantná teplota. PSS VTC sú charakterizované rýchlym a dokonalým vyprázdňovaním, čo má za následok minimálny zostatok produktu v zariadení. Chladenie je zabezpečené pomocou glykolového okruhu. Ako opciu je možné použiť externý chladiaci agregát.
Opcie
chladiaci agregát
rameno na otváranie krytu
veko pre napojenie nasávania suroviny do zariadenia
Upozornenie: V dôsledku kontinuálneho procesu vylepšovania a modernizácie našich produktov môže dôjsť k odchýlkam a zmenám v charakteristike a popise strojov. Výrobca PSS SVIDNÍK, a.s. si preto vyhradzuje právo meniť niektoré špecifikácie a technické parametre svojich výrobkov.